Huisartsenpraktijk Medizorg

Bekijk ons team

GRIEPVACCINATIE

Vanaf nu kan U online een aparte afspraak maken voor het plaatsen van het griepvaccin. In de agenda zijn hier speciale momenten (in het geel aangeduid) voor vastgelegd.

Tijdens dit moment is er geen tijd voor andere vragen/onderzoeken/attesten.

U brengt het griepvaccin zelf mee naar de consultatie. Personen ouder dan 50j kunnen het griepvaccin afhalen bij de apotheker zonder voorschrift.

Wij rekenen dit consult af via derde betalers regeling. U betaalt € 4.

 

BEDANKT DR LOONTJENS!

Na anderhalf jaar samenwerking nemen wij met spijt in het hart afscheid van onze HAIO dr. Fabian Loontjens. Wij willen hem bedanken voor zijn inzet!

Vanaf 1 oktober 2022 zal dr. Eline Struyf starten als HAIO in onze praktijk. Alvast bedankt voor het vertrouwen dat U in haar stelt!

DRINGENDE CONSULTATIES

Beste patiënten,

Wij beseffen dat het momenteel door grote drukte niet altijd gemakkelijk is om een snel een afspraak in te boeken, zeker online. Wij willen benadrukken dat U, indien U reeds patiënt bent in onze praktijk en meent dat U dringend geholpen moet worden, steeds TELEFONISCH terecht kan bij Babs ,onze secretaresse. Zij kan U dan (eventueel in samenspraak met de arts) nog een afspraak geven.

Mogen wij ook met aandrang vragen om op tijd te annuleren indien U niet aanwezig kan zijn op uw afspraak. Ook na de uren van ons secretariaat kan U een arts bereiken via de 1-toets ('noodgevallen'). Zo kunnen we onze kostbare plaatsen in de agenda optimaal benutten.

Dank U voor uw medewerking!

CORONA MAATREGELEN IN ONZE PRAKTIJK

 U kan zowel online als telefonisch een afspraak inboeken bij verkoudheidsklachten. U mag gewoon plaatsnemen in de wachtzaal.

INDIEN U EEN AFSPRAAK HEEFT:

- Kom niet te vroeg, wacht desnoods even buiten tot het uw beurt is;

- Draag een mondmasker dat uw mond en neus bedekt;

- Kom alleen;

- Ontsmet of was uw handen met water en zeep. 

Hartelijk dank voor uw medewerking!

Welkom op onze praktijk website

Hier kan u terecht voor informatie en om afspraken te maken. Zit u toch nog steeds met onbeantwoorde vragen, neem dan gerust contact met ons op.

Dr. Paul Leysen

03 669 71 73

Dr. Ilse Cruysweegs

Dr. Gwendoline Leysen

Dr. Annelies Thibaut

Onze secretaresse staat steeds klaar voor u!

Babs Verschueren

 03 669 71 73